Trekking in Nepal

Det har i mange år været en drøm for mig at vandre til Everest Base Camp og opleve storheden af Himalaya bjergene. En af mine venner har tidligere rejst i Nepal og havde brugt My Everest Trip som tur operatør og havde kun godt at sige om dem. Jeg kunne se at bureaet havde eksisteret i mange år og at ejeren Puru selv havde arbejdet både som porter og som guide, så jeg følte mig ganske tryg ved at kontakte ham.  

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv, så en kombination af trek og is klatring tiltalte mig meget. Det er meget tydeligt at her slækker man aldrig på sikkerheden for mens jeg på trekket fulgtes med en almindelig guide, var der i forbindelse med klatringen tilknyttet en Sherpa med speciale i is klatring. Derfor var alle sikkerhedsforanstaltninger i orden.

Himalaya er jo i sig selv en fantastisk oplevelse, men der kan hurtigt gå noget galt og derfor er det godt at vide at man altid er omgivet af mennesker, der med stor professionalisme guider én så trekket bliver den bedste oplevelse.

Jeg kan rigtig godt lide den rolige og afbalancerede tilgang det Nepalesiske folk har til tingene, små forhindringer bliver stille og roligt ryddet af vejen så man bare skal koncentrere sig om at nyde turen.

Jeg har kun godt at sige om selve trekket og hele den måde det var tilrettelagt på, alting klappede som det skulle og jeg har fået en oplevelse for livet.

Derfor kan jeg også med god samvittighed give My Everest Trip mine bedste anbefalinger.