Fantastisk service fra My Everest Trip

Jeg vil gerne takke Puru for en helt fantastisk service i forbindelse med min rejse til Nepal og mit trek til Everest Base Camp. Dagen efter jeg ankom til Kathmandu var jeg så uheldig er pådrage mig et maveonde der gjorde det svært for mig at gennemføre trekket. Puru sørgede for at jeg kom på hospitalet og assisterede mig med at kommunikere med lægen. Uden at kny skubbede han turen et par dage så jeg kunne nå at blive rask. Han tilbød mig også et andet trek hvis jeg hellere ville have et kortere, men da jeg havde en uge at give af efter trekket var det ikke et problem. 

Efter et par dage havde jeg det bedre og kunne tage af sted. Jeg fik en super venlig guide, Yam, som under hele trekket sikrede sig at jeg havde det godt og ikke blev syg igen, han var meget påpasselig med hvad jeg spiste og sørgede for at jeg fik de pauser jeg havde brug for.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at gennemføre trekket som planlagt, også selvom det betød at jeg havde færre dage i Kathmandu efterfølgende. Jeg har sjældent oplevet så storslået natur og så venlige mennesker overalt hvor vi kom frem. EBC trekket er virkelig anbefalelsesværdigt for alle der elsker at vandre i bjergene.

Jeg har aldrig tidligere oplevet så høj grad af service og omsorg som jeg oplevede med Puru og hans personale hos My Everest Trip og jeg tager virkelig hatten af for at der stadig findes den slags helt specielle mennesker.

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse, jeg kan slet ikke anbefale jer nok!