Trekking in Nepal

Vi er en aktiv familie med to sønner på 11 og 13 år. Vi har altid rejst meget og vil gerne have fuld fart på vores ferier. Jeg havde egentlig aldrig tænkt på Nepal som et land hvor man rejste hen med børn, men da et ungt familiemedlem kom hjem og fortalte om sine oplevelser i landet blev vi alligevel nysgerrige og begyndte at undersøge hvad man egentlig kunne gøre sammen med børn i Nepal. Vi fandt My Everest Trips hjemmeside og indså hurtigt at der var masser af aktiviteter der var velegnede for børn på vores alder.

Efter et par mails frem og tilbage med manageren fandt vi frem til et fint lille trek som knægtene sagtens ville kunne klare, nemlig Mardi Himal.

Mardi Himal trekket var et rigtigt godt valg, man får udfoldet sig fysisk, men det er ikke hårdere end at man også kan hygge sig mens man vandrer. Både vores guide og vores portere var utroligt opmærksomme på vores sønner, lavede sjov og spillede kort med dem. Det var virkelig dejligt at se den gensidige glæde der udspillede sig mellem dem, på trods af sprog og kultur forskelle og det havde en utrolig afsmittende effekt på os som forældre at vi bare kunne nyde turen i ro og mag.

Trekket bare var en del af vores ferie i Nepal og vi besøgte også Chitwan nationalpark, Pokhara og selvfølgelig Kathmandu med alle dertilhørende seværdigheder, men der hersker ingen tvivl om at Mardi Himal var turens højdepunkt.

Nepal er et rigtigt dejligt land at rejse i med børn. Vi mødte så meget velvilje og godhed over alt.

Vores tur var sammensat af My Everest Trip i samarbejde med os, så vi fik set et bredt spekter af dette vidunderlige land. Det hele var så fint tilrettelagt og planlagt på forhånd at vi ikke skulle bekymre os om noget som helst.

Jeg kan varmt anbefale at tage børnene med til Nepal og jeg kan i dén grad anbefale My Everest Trip.