Trekking in Nepal

Jeg vil gjerne sige takk til My Everest Trip for denne fantastiske turen til Everest base camp.  

Fra start til slutt oplevde vi bare hyggelige folk og top service. Både før og under turen fik vi al den informasjon vi trengte og alle vore spøgsmål blev besvart kjapt og præsist. 

Himalaya er helt fantastisk, jeg er vant med fjeld hjemme i Norge, men plutselig blir Glittertind bare en liten hump på veien sammenlignt med dette.  Trekket var superfint tilrettelagt med passe timer til dagens rute, tid til pause og dage til avklimatisering. Alle klarte sig gjennem uten sykdom nettop fordi vores guide var veldig påpasselig med hvordan vi spiste og drakk, at vi fik passe med pauser og søvn og gik i passe tempo.

Både vores guide og portere var kjempe koselige folk, porterene var ikke så flinke i engelsk, men vores guide lærte os et par nepalesiske ord så vi kunne sige takk og andre små ord og ellers oversatte han bare.

Alle gjorde en kjempe bra job og vi hadde så mye moro hver dag, selv på dagen hvor vi skulle fly tilbake til Kathmandu og ikke kunne komme tilbake på grunn av dårligt vejr fikset de alting på en blund.

Vi vil så gjerne tilbake til Nepal igjen om et par år og så kontakter vi helt sikkert My Everest Trip igjen og da må vi se hvilket eventyr vi drar på, vi vet vi kan stole på de

Tusinn using takk