Trekking in Nepal

Manaslu Larkya Pass trek er det fedeste eventyr. Mine venner og jeg blev virkelig udfordret på udholdenhed og styrke. Manegeren af bureauet (Puru) tog imod os i lufthavnen og kørte os til vores hotel og gav os en kort briefing om hvad der skulle ske de næste par dage. På dag to var der sightseeing i Kathmandu og briefing på kontoret.  Puru ville selv tage med som guide på trekket. 

Dag tre gik med transport til udgangspunktet for trekket og på dag 4 var vi i gang. Puru er en fin fyr og en dygtig guide. Han tager sit job meget alvorligt og har styr på alt, men har masser af overskud til at fortælle om omgivelserne og spørge ind til sine gæster. Når vi kæmpede lidt med kræfterne havde han altid en opmuntrende bemærkning eller en god historie der kunne få os til at grine lidt af os selv og hinanden, for selv om trekket er ret krævende er det også noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet. For det første er Himalaya og Nepal en fantastisk oplevelse, for det andet var der bare en god stemning på hele turen og det skyldtes især den måde det hele var tilrettelagt på. Puru og portere kløede på med et humør der var enormt smittende og pludselig havde vi bare gået i 11 dage og turen var slut. 

Jeg vil enormt gerne på Trek med My Everest Trip igen og til andre der overvejer det samme vil jeg bare sige ”go for it” og tag kontakt med bureauet her, for de leverer bare varen! Tak fra os, Namaste og god vind fremover til alle fyrene p My Everest trip.